Dansk Fodbold

Medie: Dansk U21-landsholdspiller skifter Danmark ud med ‘Stars and Stripes’

Han har her i foråret spillet to kampe på det danske U21 landshold, men nu kan Kristoffer Lund Hansen være tabt for Kasper Hjulmand i fremtiden. Det erfarer Ekstra Bladet.

Rasmus Højlund starter ude for Danmark mod San Marino. Se hele startelleveren.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand har netop udtaget det danske landshold, der skal spille mod San Marino og Finland i de kommende EM-kvalifikationskampe.

Den danske landstræner er gået med velkendte navne til de forestående opgaver, og fremadrettet er der i hvert fald et navn mindre i puljen, hvorfra Hjulmand vælger.

Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen erfarer nemlig, at Kristoffer Lund Hansen, der har en fortid i FC Midtjylland, er tabt for det danske A-landshold. Den danske backspiller, som til daglig spiller i BK Häcken, har nemlig valgt at repræsentere USA, hvor han ifølge eb.dk er at finde i den kommende amerikanske landsholdstrup.

Kristoffer Lund spillede i foråret to U21-landskampe for Danmark, og han har også tidligere repræsenteret Danmark på alle landsholdene fra U17 og op til U21-landsholdet.

Det er ifølge EB, Kristoffer Lunds mor der er af amerikansk oprindelse, som gør at han nu kan fortsætte karrieren på det amerikanske landshold.

USA møder i denne landskampspause Uzbekistan og Oman.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P