Premier League

Officielt: Store sko at udfylde – Brighton har Caicedo-erstatning på plads

Brighton kan nu præsentere, hvad der sandsynligvis er afløseren til Moises Caicedo, der røg til Chelsea tidligere på sommeren.

Carlos Baleba hentes i Lille og agerer sandsynligvis erstatning for Caicedo i Brighton.
Foto: brightonhoveandalbion.com

Brighton har solgt ud af deres største profiler denne sommer.

De to meget talentfulde midtbanespillere Alexis Mac Allister og Moises Caicedo er således fortid i klubben.

Begge profiler har været meget favorable salg for Brighton, der nu har en afløser klar til dem. Således kan man tirsdag præsentere 19-årige Carlos Baleba som ny spiller i klubben på sin hjemmeside.

Den talentfulde camerouner har skrevet under på en fem-årig aftale, der altså kommer til at løbe indtil sommeren 2028.

– Carlos er en virkelig god spiller. Han er ung, men en god spiller for præcis vores spillestil, han kommer til at være denne klubs fremtid, lyder det fra Brighton-manager Roberto De Zerbi.

Baleba gør sig på den centrale midtbane og går altså ind på Brighton-holdet som en en-til-en erstatning for Moises Caicedo, hvis man snakker position.

Brighton sender svensker til Championship på leje

Når det så er sagt, så er han sandsynligvis, som De Zerbi understregede, mere en mand til fremtiden, som man håber kan udfylde den nye Chelsea-spillers sko i Brighton på et senere tidspunkt.

Han kommer nemlig direkte fra sin gennembrudssæson i Ligue 1, eftersom han debuterede for Lille tilbage i december og efterfølgende har fået 19 kampe i Lille-trøjen.

Ifølge Fabrizio Romano er der tale om en pakke på 30 millioner euro – 223 millioner kroner – for den nu tidligere Lille-spiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P