Premier League

Medie: United får afvist bud på Chelsea-back

Manchester United jagter en ny forsvarsspiller efter flere skader i de bagerste rækker. Chelsea vil dog ikke lade deres mand gå for hvad som helst.

Marc Cucurella er angiveligt på blokken i Manchester United.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Luke Shaw og Tyrell Malacia.

Begge spiller venstre back for Manchester United, og begge er skadet på ubestemt tid.

Derfor jagter klubben en ny mand til at dække positionen, og valget skulle være faldet på Chelseas Marc Cucurella, der kom til Stamford Bridge sidste sommer for omkring 65 millioner euro – svarende til 485 millioner kroner.

Det har dog ikke været en dans på roser for den 25-årige spanske back, hvorfor han i denne sæson endnu ikke har fået spilletid for Chelsea.

Klubben skulle derfor også være klar på at lade ham skifte – alligevel har de angiveligt afvist Uniteds første bud. Det skriver den normalt pålidelige transferjournalist Fabrizio Romano.

Det var efter sigende på omkring 20 millioner kroner for en lejeaftale, men Chelsea ønsker mere for ham.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ligeledes er klubberne ikke helt enige om, hvor stor en mulig købsoption i lejeaftalen skal lyde på, skriver det engelske medie The Athletic.

Fabrizio Romano skriver yderligere, at De Røde Djævle ikke snakker med andre spillere, der kan dække venstre backen, indtil der er en afklaring omkring Marc Cucurella.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P