Premier League

Everton gafler brasiliansk angriber i Serie A

Den engelske traditionsklub henter en ny offensiv brik til klubben, da holdet har haft svært ved at prikke hul på målbylden i denne sæson.

Beto-skifter-Udinese-ud-med-Everton
Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 25-årige Beto skifter Udinese ud med Everton.

Angriberen viste målnæsen frem i sidste sæson, hvor det blev til 10 mål og et oplæg i 33 Serie A-kampe.

I alt har portugiseren formået at nette 22 gange i 65 kampe for Udinese, som han kom til sidste sommer. Dengang kostede han klubben 7 millioner euro, hvilket svarer til omkring 52 millioner kroner.

Beto skifter til de blå fra Merseyside på en kontrakt, der løber indtil sommeren 2027.

Everton har også desperat brug for en mand, der kan bolden over stregen.

Merseyside-klubben har nemlig haft mere end almindelig svært ved at få bolden over modstanderens mållinje i denne sæson. Faktisk står det så grelt til, at de som det eneste hold ikke har formået at score efter de første tre runder af Premier League.

Den engelske traditionsklub er dermed også at finde i den absolutte bundstrid, hvilket ikke er uvant for de blåklædte fra Liverpool.

Så du den? Wolves-keeper med tidlig kandidat til ‘sæsonens redning’ mod Everton

‘The Toffees’ undgik nedrykning i sidste spillerunde i den forgangne Premier League-sæson, og hvis ikke de for sat gang i mål-hjulet, kan klubben ende med at gå en dyster fremtid i møde.

Everton er fortsat den klub med flest sæsoner i Premier League. Se hvordan klubben snævert overlevede i sidste sæson herunder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P