3F Superligaen

Brøndby bekræfter: Salech-skifte er tæt på – nu rejser han til Belgien

Brøndby IF bekræfter tirsdag morgen, at Yousef Salech er rejst til Belgien for at få de sidste detaljer på plads.

Brøndbys logo

Tirsdag morgen skrev Ekstra Bladet, at Brøndby IF var i færd med at udleje 21-årige Yousef Salech.

Kort tid efter bekræfter Brøndby nu på klubbens egen hjemmeside, at den er god nok.

Her er det belgiske SK Beveren, der ligesom Brøndby er en del af Global Football Holdings, som er et mulehår fra at leje den unge angriber.

Klubben fra Vestegnen oplyser, at Yousef Salech tirsdag rejser til Belgien for at få de sidste detaljer på plads omhandlende et lejemål frem til sommeren 2024 hos klubben fra den næstbedste belgiske række.

– Vi forlængede aftalen med Salech i sommer, så den nu løber frem til sommeren 2026, da vi kan se et stort potentiale i ham. Han spillede en flot sæson for HB Køge i sidste sæson, og siden Salech kom tilbage til os i sommer, har han indgået på ligefod med de øvrige spillere i pre-season og her i starten af sæsonen.

– Vi kan konstatere, at Salech endnu ikke har fået bidt sig fast i forhold til at kvalificere sig til mere regelmæssig spilletid, og for at sikre, at Salech kan komme tættere på spilletid hos os, så har planen hele tiden været, at hvis det var tilfældet, så ville vi og Salech finde er godt lejemål, for at give ham endnu mere ballast i rygsækken i vores fælles jagt på at komme tilbage og få spilletid hos os.

– Vi ønsker og arbejder på, at Salech en dag skal blive en profil for os, og derfor har vi ikke været interesseret i at sælge Salech på den ene eller anden måde, og derfor er en klassisk udleje et naturligt skridt for Salech og os, siger fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen.

Brøndby-bossen kommer også ind på det, der for nogen er et lettere kontroversielt emne – nemlig det faktum, at Beveren og Brøndby har samme ejere.

– Som det var sagen med vores andre udlejninger, så har vi og Salech kigget ud i markedet for muligheder, og det gælder helt naturligvis også i vores eget netværk. Som klub kan man naturligvis ikke bare flytte spillere rundt, og både vi og Salech har kigget ud i markedet efter en god løsning.

– Med Bertram Kvist gav det mening med et træningsophold i Feyenoord med deres U23-hold, og med Carl Björk gav det mening at udleje til Norrköping på grund af Carls stærke forbindelse til klubben, og når valget ved denne udlejning er faldet på SK Beveren, så er det fordi at vi sammen har vurderet, at det vil give Salech rigtig gode udviklingsmuligheder, så han på sigt kan vende hjem til Brøndby IF og blive en profil på vores Brøndby-mandskab, fortæller Carsten V. Jensen.

Brøndby-helt om drømmedebut: Har aldrig oplevet noget lignende

Den unge angriber fortæller selv, at han i sommerens løb har brugt tiden på at se, hvor tæt han kunne komme på fast spilletid i Brøndby, efter han vendte retur fra lejeopholdet med 15 scoringer i HB Køge.

– Jeg havde en rigtig godt sidste sæson i HB Køge og kom tilbage til Brøndby IF for at se, hvor tæt jeg kunne komme på regelmæssig spilletid. Jeg håbede selvfølgelig, at jeg ville være tættere på end tilfældet er i dag, men det har hele tiden været planen, at hvis der ikke var udsigt til regelmæssig spilletid, så skulle jeg lejes ud.

– Jeg har en stor drøm om at bryde igennem her i Brøndby IF, og derfor ser jeg frem til at brænde igennem i SK Beveren. Jeg har haft lidt forskellige muligheder her i vinduet, og jeg har valgt SK Beveren efter at jeg har været dernede og tale med træneren og se forholdene an i SK Beveren, og jeg må bare sige, at jeg glæder mig til at komme igang dernede.

– Brøndby IF er min klub, og jeg har en stor sult for at vise mig frem i SK Beveren. Jeg vil ned og score mål og vinde kampe, så jeg kan komme tilbage og gøre det samme for Brøndby IF, fortæller Yousef Salech.

Brøndby IF er i færd med at sende Yousef Salech til Beveren i Belgien.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby oplyser slutteligt, at man har muligheden for at hente Yousef Salech tilbage allerede i vinterpausen, såfremt man ønsker det.

Yousef Salech har i denne sæson spillet 20 minutter for Brøndby fordelt over tre kampe.

Han var ikke med i truppen, da det senest blev til en 0-1-sejr ude mod Vejle Boldklub mandag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P