3F Superligaen

Medie: Brøndby sender Joe Bell retur – står til at tabe penge

Brøndby er tæt på at sælge den newzealandske midtbanespiller Joe Bell.

Brøndby sælger Joe Bell tilbage til norske Viking med stort tab.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

OBS: B.T. opdaterede senere sin artikel, så prisen på Joe Bell nu lyder på i alt 900.000 euro – svarende til 6,75 millioner kroner – fordelt over tre rater i stedet for én betaling af 300.000 euro som først beskrevet.

Der bliver tale om et økonomisk tab.

Efter halvanden sæson i Brøndby er midtbanespilleren Joe Bell efter alt at dømme meget snart fortid i klubben.

Ifølge B.T. har Brøndby indvilget i at sælge Bell tilbage til den klub, som man i februar 2022 købte ham i – norske Viking Stavanger.

Ifølge mediet har handlen en værdi af 900.000 euro, hvilket svarer til cirka 6,75 millioner danske kroner. Prisen bliver dog delt ud over tre rater af hver 300.000 euro, da Viking ikke svømmer i penge.

Det er omkring 1,4 millioner kroner mindre, end hvad Brøndby gav for selvsamme Joe Bell for halvandet år siden.

Joe Bell var ikke en del af Brøndbys trup til sidste rundes kamp mod FC Midtjylland, og heller ikke til aftenens kamp mod Vejle er han en del af Jesper Sørensens planer.

Medie: Millionregn i Brøndby – nu skifter Lindstrøm

I alt er det blevet til 39 officielle kampe for Joe Bell i Brøndby, men i denne sæson er det kun blevet til sølle ni minutters spilletid.

Den 24-årige newzealænder var en stor profil i netop Viking, hvor han i sæsonen 2021 var fast mand på det bronzevindende mandskab fra Stavanger.

I denne sæson kan det dog blive til langt mere for Viking og Bell, for med 11 kampe tilbage af sæsonen ligger Viking side om side med Bodø/Glimt med 44 point hver i toppen af Eliteserien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P