Delaney-debut da Anderlecht sejrede på ny

Thomas Delaney kom søndag aften på banen til sin debut for Anderlecht, hvor han var med til at spille sit nye hold op på førstepladsen i Belgien.

Thomas Delaney fik søndag aften sin debut for Anderlecht.

Tirsdag skiftede Thomas Delaney fra Sevilla til Anderlecht, og søndag aften fik han så sin debut for den belgiske danskerklub.

Det gjorde han, da han ved stillingen 1-0 blev skiftet ind i det 65. minut.

Her erstattede han Mats Rits på den centrale midtbane.

Det var dog lige ved at ende som en ærgerlig debut for den danske midtbanedynamo, da søndagens modstander, Charleroi, 11 minutter efter Thomas Delaneys indskiftning fik udlignet til 1-1.

Der gik dog kun to minutter, inden Fancis Amuzu fik bragt Anderlecht i front på ny, da han gjorde det til 2-1 i det 78. minut, hvilket også blev kampens resultat.

Også Kasper Dolberg var aktion, da cheftræner Brian Riemer havde fundet plads til ham i startelleveren endnu en gang. Den blonde angriber blev skiftet ud i det 77. minut.

Anders Dreyer, der normalt også er fast starter, var ikke med i søndagens sejr, da han afsoner karantæne efter at have fået direkte rødt for to spillerunder siden.

FCK forsøgte at hente Delaney: Han ville ikke

Med sejren forlænger Anderlecht sin flotte stime, og kravler samtidig nu op på førstepladsen i den belgiske Jupiler League. Både Club Brugge og Gent kan dog overhale danskerklubben, da de kun har to point op til Anderlecht med en kampe færre spillet.