NordicBet Ligaen

Avis: Norsk topklub har budt på AaB-profil

Ifølge B.T.'s oplysninger skulle norske Viking have sendt et bud på omkring fire millioner kroner, for en af AaB's helt vigtige spillere.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Malthe Højholt kan være fortid, inden transfervinduet lukker fredag ved midnat.

En mulig destination for midtbaneprofilen kan være Norge og Eliteserien.

I hvert fald skriver B.T., at den norske klub Viking har sendt et bud til Aalborg i omegnen af fire millioner kroner for at købe Højholt fri af kontrakten.

Avisen skriver videre, at de fire millioner kroner dog ikke er nok for AaB, der derfor har afvist tilnærmelserne fra Viking i første omgang. Nordjyderne mener, at Højholt er for vigtig i jagten på superliga-retur til, at de ønsker at sælge ham.

Tidligere har hollandske AZ Alkmaar også vist stor interesse i den 22-årige midtbanespiller. De måtte dog gå slukørede fra de indledende samtaler, da det ikke blev til mere end det.

Højholt har i sin spæde karriere opnået 90 optrædener for AaB, hvor han har spillet hele sin karriere. Han har kontrakt med nordjyderne frem til udgangen af 2024.

Følg Campo på Facebook

Såfremt Malthe Højholt skifter til Viking, vil han blive en del af den absolutte topstrid i den norske Eliteserie.

Viking ligger nemlig nummer to efter 19 kampe, hvor de har samme antal point som Bodø/Glimt og kun målscoreren skiller dem ad.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P