NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: B.93 taber kæmpestort for anden hjemmekamp i streg

B.93 fik endnu en gang en gedigen lussing på hjemmebane, da Vendsyssel FF sejrede med hele 0-5 på Østerbro Stadion. Se mål og highlights i artiklen.

Vendsyssel FF Logo

B.93 fik lørdag en omgang nordjyske bøllebank, da Vendsyssel FF lagde vejen forbi Østerbro Stadion.

Efter 24. minutter stod der således 0-1 til gæsterne, og blot fem minutter senere blev hjemmeholdets Daniel Thøgersen sendt i bad med et direkte rødt kort.

Selvom Ayo Simon Okosun misbrugte straffesparket, som Vendsyssel blev tildelt i forbindelse med det røde kort, stod der alligevel 0-3 på måltavlen ved pausen. Lasse Steffensen blev dobbelt målscorer, da han i anden halvleg gjorde det til 0-4, inden Andreas Heimer med et selvmål til allersidst sørgede for resultatet 0-5. B.93 tabte så sent som fredag den 18. august med 0-5 hjemme mod FC Fredericia.