Champions League

UEFA med kæmpe sponsorbrøler i F.C. Københavns Champions League-playoff

F.C. København spillede tirsdag i en sponsorløs trøje, da de på udebane mødte polske Rakow i første opgør af Champions League-playoffen.

F.C. København spillede uden Unibet på maven i udekampen mod polske Raków, men det havde UEFA ikke styr på.
Foto: Waldemar Deska/EPA/Ritzau Scanpix

F.C. København kom hjem fra tirsdagens kamp i Polen med et glimrende udgangspunkt – og tilmed en gave til sin sponsor.

Københavnerne var rejst til polske ArcelorMittal Park i byen Sosnowiec, hvor de besejrede de polske mestre fra Raków Częstochowa 0-1, og dermed har de danske mestre alle kort på hånden, når de på onsdag spiller returopgør og med en sejr kan kvalificere sig til Champions Leagues gruppespil.

Til returopgøret vil F.C. København bære sin vanlige hjemmetrikot med Unibet på brystet, men det gjorde de ikke i udekampen mod polakkerne tirsdag.

Spiludbyderen Unibet har nemlig ikke licens til at drive spilvirksomhed i Polen, og derfor var københavnernes trøjer uden sponsor.

Det var der tilsyneladende ingen, der havde fortalt UEFA, for i kampens dramatiske højdepunkt, hvor polakkernes Giannis Papanikolaou fik sit mål annulleret som følge af en automatiseret offside-kendelse, viste UEFA’s grafik nemlig F.C. Københavns trøje MED Unibet på brystet.

F.C. København har haft Unibet som trøjesponsor siden sommeren 2021, og det er således ikke første gang, at københavnerne har måttet spille uden spiludbyderens logo på trøjerne.

Heller ikke i udekampen mod Sparta Prag var der sponsor på trøjen, og i tidligere sæsoner er udekampe mod hold som PSV, Torpedo Belaz-Zhodino, Sivasspor og Slovan Bratislava forgået i sponsorløse trøjer.

Du kan se Rakows annullerede scoring herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P