3F Superligaen

Medie: FCK sender ung angriber til AC Milan

Simon Kjærs AC Milan lejer angiveligt den 17-årige F.C. København-angriber ifølge B.T.

F.C. København logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når en af Europas største klubber banker på døren, siger man sjældent nej.

Således har Simon Kjærs AC Milan været en tur forbi Parken, hvor de har fået øjnene op for en blot 17-årig F.C. København-angriber.

Den italienske storklub vil ifølge B.T. leje ham, og københavnerne accepterer det, selvom han kun har været i klubben i et år.

I sommeren 2022 hentede FCK Alexander Simmelhack i Randers FC, og nu skal den unge skarpretter tage et stort skridt opad i karrieren.

Ifølge B.T. kommer ‘Løverne’ til at tjene godt på det unge talent, skulle Simmelhack bryde igennem i Italien, og AC Milan vælge at udnytte den købsklausul, der kommer til at indgå i kontrakten.

Den unge dansker skal til lægetjek i Milano lørdag.

Siden skiftet til de danske mestre sidste sommer har Alexander Simmelhack spillet 24 kampe for FCK’s U19-mandskab, hvor han har været flittigt scorende.

Det er blevet til 16 mål i FCK-trøjen, og den unge danskers målnæse er også intakt på U18-landsholdet, hvor han har nettet seks gange i 10 kampe.

Mål og Highlights: FCK fik et fantastisk udgangspunkt med sejr i Polen

Københavnerne spiller mod Silkeborg i Superligaen lørdag, hvor en anden angriber netop er blevet klar til kamp igen. Det kan du læse mere om HER.

Du kan som altid få det fulde overblik over kampe i TV og streaming i campo.dk’s TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P