Europæisk Fodbold

Fenerbahce henter kroatisk VM-helt

Tyrkiske Fenerbahce henter en ny målmand, der især har gjort sig bemærket ved VM.

Fenerbahce henter 28-årige Dominik Livakovic på en fremårig aftale.
Foto: Fenerbahce SK

Tyrkiske Fenerbahce forstærker sig på målmandsposten.

Klubben bekræfter på sin hjemmeside, at man har hentet en kroatisk målmand, der især gjorde sig bemærket ved den seneste VM-slutrunde i Qatar.

Her vandt Kroatien, med Dominik Livakovic på kassen, to straffesparkskonkurrencer mod henholdsvis Japan og VM-favoritterne fra Brasilien, som de sendte ud i kvartfinalen, inden de selv røg ud af turneringen til fordel for vinderne fra Argentina.

Livakovic får en femårig kontrakt, og tyrkerne betaler omkring 49,5 millioner kroner til Dinamo Zagreb for keeperen, mens yderligere 7 millioner kroner kan komme på tale i bonusser.

Bestyrelsesmedlem i Fenerbahce Selahattin Baki glæder sig over tilgangen af den kroatiske målmand og kalder ham for en topmålmand.

– Det er en transfer, som vi har arbejdet på i lang tid. Det har ikke været nemt. Han havde lovet os for et par uger siden, men der var intet skrevet og tegnet. Han sagde: ‘Hvis jeg kan forlade klubben, kommer jeg til Fenerbahce’. Han holdt sit ord. Jeg takker ham, lyder det fra Selahattin Baki til klubbens hjemmeside.

Medie: FCK sender ung angriber til AC Milan

28-årige Dominik Livakovic nåede at spille 290 kampe for Dinamo Zagreb, og han holdt buret rent i 135 af dem.

Derudover står han også noteret for 45 landskampe på det kroatiske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P