NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: AaB snuppede sejren og førstepladsen i tillægstiden trods chokstart mod Hobro

AaB er nyt førerhold i NordicBet Ligaen efter et sejrsmål i tillægstiden mod Hobro. Se mål og highlights fra opgøret her.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

AaB tog det hele i tillægstiden, da de slog lokal-rivalerne fra Hobro med 2-1 på fremmed græs i en kamp, hvor Hobro tilmed forspildte en chance fra ellevemeterpletten.

Frederik Mortensen sørgede ellers for en regulær drømmestart for hjemmeholdet, da han bragte Hobro på 1-0 efter blot 15 sekunder. 35 minutter senere fik Muamer Brajanac så muligheden for at bringe Hobro yderligere foran fra 11 meter, men forspildte den – og det blev dyrt!

Først kunne Jakob Ahlmann nemlig udligne inden pausen, hvorefter Kasper Jørgensen i dommerens første tillægsminut scorede sejrsmålet for aalborgenserne, som dermed overtager førstepladsen i NordicBet Ligaen fra Sønderjyske, mens Hobro glider ned på fjerdepladsen.

Hobro 1-0 AaB (Frederik Mortensen, 1′):

Hobro 1-1 AaB (Jakob Ahlmann, 41′):

Se målet i sammendraget øverst i artiklen.

Hobro 1-2 AaB (Kasper Jørgensen, 90+1′):