Premier League

Dansk kasse sendte United til tælling i træningskamp bag lukkede døre

Manchester United spillede onsdag en træningskamp på klubbens træningsanlæg mod Burnley. Det blev ikke en god oplevelse for de hårdt prøvede United-spillere.

Manchester United logo
Manchester United logo

1-0-sejr mod Wolverhampton og 0-2-nederlag mod Tottenham.

Det i sig selv kunne være værre for Manchester United, men spillet har haltet gevaldigt i de første to kampe, og sejren i første runde mod Wolves var alt andet end fortjent.

Derfor havde holdet også brug for lidt oprejsning, da de onsdag tog i mod Burnley i en træningskamp, der fandt sted på Carrington (Uniteds træningsanlæg, red.). Det endte dog i blamage for hjemmeholdet.

Manchester United sparede flere af profilerne, men alligevel blev der plads til blandt andet Anthony Martial, Donny van de Beek og Scott McTominay i startformationen.

Lige lidt hjalp det dog.

Burnley kørte nemlig United midtover i en kamp, hvor udeholdet kunne tage fra Manchester med en sejr på hele 3-0, og det var med en dansker på scoringstavlen.

Jacob Bruun Larsen scorede Burnleys første mål i opgøret, hvor også Jay Rodriguez og Zeki Amdouni fik sendt bolden i mål.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Træningskampen var arrangeret, efter Burnley ikke spillede i weekenden, da deres modstander Luton ikke kunne få godkendt sin hjemmebane af det engelske fodboldforbund FA.

Manchester United og manager Erik ten Hag ønskede også en kamp til flere af de spillere, der ikke har set banen så meget i de første to kampe.

United-keeper peger på Eriksen: Her er han den bedste i United

United får muligheden for at komme op på hesten igen, når de lørdag tager i mod Nottingham Forest på Old Trafford. En kamp, hvor Christian Eriksen muligvis kan starte inde. Det kan du læse mere om her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P