Bundesligaen

Harry Kane forbrød sig mod Bundesliga-regel i drømmedebut

Harry Kane kunne ikke have ønsket sig en meget bedre debut i Bundesligaen, men faktisk brød englænderen en regel, som han ikke har været vant til fra Premier League.

Harry Kane brød en Bundesliga-regel i sin første kamp i ligaen for Bayern München.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Det blev både til mål og assist for Harry Kane, da han fredag debuterede i Bundesligaen.

På Weserstadion i Bremen vandt Kane og Bayern München 0-4 over Jens Stage og Werder Bremen, men Harry Kane viste også, at han stadig har en ting eller to at lære om Bundesligaen.

Harry Kane spillede de første 84 minutter i kampen, og det gjorde han med sin vielsesring på venstre hånds ringfinger, og det er faktisk ikke tilladt i Bundesligaen.

– Ifølge regel 4 i Bundesligaens spilleregler er det forbudt at bære smykker, uanset om det er en halskæde, armbånd, øreringe eller sågar en vielsesring. Det gælder også, hvis smykket er tapet over, forklarer tidligere Bundesliga-dommer, Thorstein Kinhöfer til Bild.

Mål og Highlights: Se Harry Kane score i sin Bundesliga-debut for Bayern München mod Werder Bremen

Harry Kanes vielsesring, som i øvrigt fik et kys, da han scorede til 0-2 efter 74 minutters spil, var blevet tapet over, men selvom det altså ikke burde føre til en undtagelse for reglen, så burde dommertrioen have opdaget miseren allerede inden kampstart.

– Egentlig burde et brud mod reglerne være opdaget af dommertrioen, eftersom de tjekker [spillerne] for forbudte genstande inden kampen i spillertunnelen og ved udskiftninger, lyder det fra Kinhöfer.

Harry Kane havde forud for sit skifte til Bayern München et ritual i Tottenham med at kysse sin vielsesring, når han havde scoret. I Premier League er det faktisk heller ikke tilladt at bære en ring, men dommerne lader til at se igennem fingre med den regel, så længe ringen er tapet ind.

– Lige siden jeg blev gift har jeg haft lidt tape på min vielsesring, og det er bare for at give noget tilbage til min familie, min hustru og mine børn. Al deres hårde arbejde og støtte har hjulpet mig til at komme til, hvor jeg er nu, så det er bare en lille tak til dem, så hver gang jeg scorer, ser de mig gøre det, og det minder dem om alt det hårde arbejde, jeg har lagt i det, forklarede Kane tidligere i år om sit ritual.

Harry Kanes ritual kan vise sig at være lagt på hylden, når Bayern München søndag tager imod naboerne fra Augsburg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P