3F Superligaen

FCM forlænger og udlejer talent til hollandsk fodbold

FC Midtjylland har netop bekræftet, at klubben forlænger med August Priske. Samtidig udlejer de den unge spiller til hollandsk fodbold.

FCM logo

August Priske er et navn superligafans måske skal til at bide mærke i.

I hvert fald har den 19-årige angriber netop fået forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland for de kommende fem år. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Samtidig med det, er han blevet udlejet til hollandske FC Eindhoven for den kommende sæson.

August Priske har netop fået sin superligadebut, da han i tredje runde i denne sæson kom på banen for FC Midtjylland mod Lyngby.

Nu satser han og klubben på, at han vil få mere kontinuerlig spilletid, når han drager til Holland og slår sine folder i FC Eindhoven fra den næstbedste række i den kommende sæson.

– August (Priske, red.) gjorde det godt på sit seneste lejeophold i Holland hos Jong PSV. Nu får han igen muligheden for fast spilletid i selvsamme liga.

I Augusts unge alder er det vigtigt med kontinuerlige spilleminutter, og vi tror på, at han vil vende tilbage som en stærkere og dygtigere spiller, udtaler vicesportschef Kristian Bach Bak.

Den 19-årige spydspids er glad for forlængelsen i det midtjyske, og ser frem til at få chancen i FC Midtjylland, når lejeopholdet er slut.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Nu har jeg skrevet under på fem år med FC Midtjylland, og så ruller bussen ellers, når jeg kommer hjem næste sommer.

Klubben har præsenteret en fin plan, og slår jeg igennem i Midtjylland, venter der fodbold på en høj hylde, så det er mit klare mål, siger August Priske.

August Priske kan få debut for FC Eindhoven fredag aften, når holdet får besøg af Breda.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P