3F Superligaen

Viaplay-ekspert skamroser Brøndby-profil: Ikke bare en stor fodboldspiller – men en stærk karakter

Viaplay-ekspert Peter Sørensen havde de helt store superlativer fremme, da han efter Brøndbys kamp mod FC Midtjylland følte trang til at rose Nicolai Vallys.

Viasat-ekspert Peter Sørensen skamroser Brøndbys helt store profil i denne sæson - Nicolai Vallys.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nicolai Vallys var en stjerne i Silkeborg, inden Brøndby sidste sommer købte ham fri.

I Brøndby har han på banen været en profil fra første dag, men grundet sin opvækst på Østerbro – lige i F.C. Københavns baghave – fik han en blandet modtagelse blandt Brøndbys fans.

På intet tidspunkt har Vallys ladet til at lade sig gå på af den til tider manglende opbakning fra sit eget holds fans, og efter fem kampe i den nye sæson, har han en gang for alle slået sit navn fast – også på Sydtribunen.

Ét mål i hver af sæsonens første fem kampe – senest et matchvindermål mod FC Midtjylland søndag, er det blevet til, og den præstation aftvinger respekt.

– Den præstation, Vallys har leveret fra første fløjt i Brøndby, er altså større end det at levere lige så godt, som han gjorde i Silkeborg, for der er ingen der ved, når man sender en provinsstjerne til Brøndby, hvor der er stort tryk på, om man kan stå for presset og levere varen.

Vallys hyldet blandt Brøndby-fans: Jeg blev rørt og stolt

– Det kunne han på trods af, at der var nogle fjolser, der ikke kunne opføre sig ordentligt og tage ordentlig imod ham. Det virker ikke bare til at være en stor fodboldspiller, men også en stor fodboldsspiller med en stærk karakter, det er virkelig fornemt, lyder det fra Viasat-ekspert Peter Sørensen.

Nicolai Vallys ligger efter sæsonens første fem kampe øverst på superligaens topscorerliste – en plads han deler med FC Nordsjællands Ernest Nuamah.

Se Nicolai Vallys blive matchvinder i kampen mod FCM herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P