NordicBet Ligaen

Officielt: AaB sælger Louka Prip

AaB er blevet enige med tyrkiske Konyaspor om et salg af offensivprofilen Louka Prip.

AaB har solgt profilen Louka Prip til tyrkiet
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

En rigtig god og en mindre imponerende sæson blev det til for Louka Prip i AaB.

Den 26-årige dansker får nemlig ikke flere sæsoner i AaB, da nordjyderne netop har offentliggjort, at de har solgt den tidligere AC Horsens-profil til den tyrkiske Süper Lig-klub Konyaspor.

– Især første sæson var noget helt særligt, og det har været en stor glæde for mig at spille for AaB. Det vil jeg særligt gerne takke mine holdkammerater for. Med Oscar (Hiljemark, red.) som cheftræner og med den kvalitet, der er i truppen og trænerstaben, er jeg sikker på, at der venter AaB en spændende fremtid med gode resultater, og jeg ønsker klubben alt det bedste, lyder det fra Louka Prip.

Louka Prip havde kontrakt i AaB i yderligere to sæsoner, men nu skal han i stedet prøve sig af under markant varme forhold.

– Jeg har altid drømt om at prøve mig selv af i udlandet, og det får jeg nu chancen for, samtidig med at jeg kommer til at mærke den særlige atmosfære, der er omkring fodbold i Tyrkiet. Det ser jeg enormt meget frem til, og jeg er taknemmelig for, at AaB giver mig muligheden for det efter en dejlig tid i klubben, lyder det fra Prip.

Louka Prip spillede de første fire kampe for AaB i indeværende sæson, og særligt i sæsonåbneren mod B.93 markerede han sig flot med et assist-hattrick i 0-3-sejren.

Særligt er der én gruppe, som Prip føler trang til at takke ovenpå sit skifte væk fra AaB.

AaB henter ghanesisk ungdomslandsholdsspiller

– Til sidst vil jeg også gerne sige tusind tak til fansene for en kæmpe opbakning i både hårde og gode tider. De kulisser, som fansene har skabt, og den følelse, man får, når hele stadion synger med, er helt fantastisk, og jeg har fået nogle gode minder i Aalborg, som jeg sætter stor pris på, slutter Louka Prip.

Hverken AaB eller Konyaspor melder noget om overgangssummen, men B.T. skriver, at transfersummen for Louka Prip lyder på omkring 350.000 euro, svarende til 2,6 millioner kroner.

Louka Prip bliver den fjerde dansker, der tager turen til Konyaspor, efter Muhammed Akinci, Jonas Troest og senest Jens Jönsson alle har spillet i Tyrkiets syvendestørste by. Han har skrevet under på en kontrakt for de kommende to år med en option på yderligere ét år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P