Mål og Highlights: Ødegaard-scoring gav Arsenal sejren mod Crystal Palace

Crystal Palce og Arsenal skulle mandag aften afgøre, hvem af de to der skulle holde fast i Premier League-toppen.

Mål og Highlights fra kampen mellem Crystal Palace og Arsenal.

Både Crystal Palace og Arsenal kom fra første runde i Premier League med en snæver étmålssejr.

Mandag aften vil vinderen derfor spille sig op på siden af Brighton og Manchester City med maksimumpoint, og efter en jævnbyrdig første halvleg, var det udeholdet fra Arsenal, der tog endnu en snæver sejr – 0-1.

Eddie Nketiah blev i starten af anden halvleg høstet af Crystal Palace-målmand, Sam Johnstone, og det gav Arsenal et straffespark, som anfører Martin Ødegaard på sikker vis udnyttede.

Arsenal-japaneren, Takehiro Tomiyasu, fik gult kort efter en times spil, og syv minutter senere blev han sendt i bad, da han fik sit andet gule kort – for at bremse Jordan Ayew, men hjemmeholdet formåede ikke at udnytte overtallet.

Crystal Palace 0-1 Arsenal (Martin Ødegaard, straffe, 54′):

Crystal Palace 0-1 Arsenal (Takehiro Tomiyasu, rødt kort, 67′):