Kasper Dolberg er godt på vej til at gøre sine kritikere til skamme, efter han endnu engang var kampafgørende i Anderlechts sejr.

Den danske landsholdsangriber, Kasper Dolberg, scorede efter bare 30 sekunder i Anderlechts sejr over Westerlo.

Kasper Dolbergs skifte til belgiske Anderlecht er blevet mødt med kritik fra flere sider.

Det lader dog ikke til at røre den blonde dansker, der søndag skulle bruge sølle 30 sekunder på igen at bringe sig selv på måltavlen i Anderlechts 2-1-sejr over Westerlo.

Theo Leoni blev sendt afsted på Anderlechts venstrekant, hvorfra han centrerede et indlæg, som danskeren kom først på, og så føre danskerklubben 1-0.

Kasper Dolberg så længe ud til at skulle blive kampens eneste målscorer, men med 20 minutter igen ville Jan Vertonghen lege med, da han på feltkanten legede kispus med en Westerlo-forsvarer og gjorde det til 2-0.

Med ti minutter tilbage af kampen bragte Westerlo spændingen tilbage i kampen, men point blev det ikke til for Nicolas Madsen og gæsterne, der ikke formåede at score yderligere.

Scoringen til 1-0 er Kasper Dolbergs anden scoring i sæsonen, efter han blev matchvinder i 1-0-sejren over mestrene fra Royal Antwerp i anden spillerunde.

Direkte dansker-rødt da Dolbergs Anderlecht sled sig til tre point

Anders Dreyer måtte se søndagens kamp fra tribunen på Lotto Park i Bruxelles, efter han i sidste uge fik rødt kort.

Med sejren lægger Anderlecht sig op Jupiler Leagues tredjeplads – á point med Gent på førstepladsen, der dog har en kamp i hånden.