Tre danskerscoringer i Club Brügges sejr over oprykkere

Både Andreas Skov Olsen og Philip Zinckernagel kom på tavlen, da Club Brügge tævede oprykkerne fra RWDM Molenbeek.

Andreas Skov Olsen og Philip Zinckernagel kom begge på tavlen for Club Brügge mod Molenbeek.

Efter en stille indledning, tog kampen mellem Club Brügge og oprykkerne fra RWDM Molenbeek fart efter 14 minutter, og det var med to danskere i hovedrollerne.

Philip Zinckernagel bragte efter 14 minutter spil Brügge-mandskabet foran 1-0, inden gæsterne fra Bruxelles-forstaden udlignede til 1-1 bare to minutter senere. Yderligere to minutter senere var det så Andreas Skov Olsen, der igen gav storklubben føringen. Og denne gang slap de den ikke igen.

Nyindkøbte Igor Thiago gjorde den kort inde i anden halvleg til 3-1, inden Andreas Skov Olsen på oplæg fra nyindkøbte Philip Zinckernagel gjorde det til 4-1.

Club Brügges sidste tre scoringer i 7-1-sejren blev sat ind af Antonio Nusa, inden Tajon Buchanan på oplæg fra Andreas Skov Olsen tegnede gjorde det til 6-1. Den brasilianske forsvarsspiller, Abner, lukkede kampen med sit selvmål til 7-1.

Skov Olsen på tavlen for Brügge i europæisk storsejr – Zinckernagel fik debut

Med sejren overtager Club Brügge førstepladsen i den belgiske Jupiler League, hvor de grundet en bedre målscorer end Gent fører an med 10 point efter sæsonens første fire kampe.

Club Brügges tredje dansker, Casper Nielsen, sad ude med en hofteskade og var således ikke en del kamptruppen.