Mål og Highlights: West Ham vandt overbevisende over uskarpe Chelsea

Selvom West Ham modtog et rødt kort, lykkedes det alligevel hjemmeholdet at slå Chelsea med 3-1. Se mål og highlights i artiklen.

London Stadium lægger græs til Premier League-kampen mellem West Ham og Chelsea.

Chelsea tabte søndag med 3-1 til West Ham, selvom holdet både fik et straffespark og spillede i overtal i løbet af kampen.

Gæsterne kom bagud allerede efter syv minutter efter Nayef Aguerd gjorde det til 1-0, men fik udlignet ved Carney Chukwuemeka. Lige inden pausen kunne Enzo Fernande have bragt sit hold i front, men argentineren brændte sit straffespark.

I anden halvleg var det i stedet West Ham, der bragte sig i front ved Michail Antonio efter 53 minutter. Med lidt mere end 20 minutter igen fik West Ham smidt Aguerd ud for sit andet gule, men hjemmeholdet scorede alligevel til 3-1 i overtiden. Her var det Lucas Paqueta, der scorede på straffe.

West Ham 1-0 Chelsea (Nayef Aguerd, 7′)

West Ham 1-1 Chelsea (Carney Chukwuemeka, 28′)

West Ham 1-1 Chelsea (brændt straffespark, 43′)