Mål og Highlights: Lyngby slog Randers på Gytkjærs sene sejrsmål

Lyngby kravler op i Superligaens top-seks, efter de søndag eftermiddag besejrede kriseramte Randers FC på et sent sejrsmål.

Lyngby slog Randers FC i superligakampen på et meget sent mål.

Den lugtede af offside, men Frederik Gytkjærs mål fik lov at stå.

Bare tre minutter før tid sørgede den 30-årige Lyngby-angriber for kampens enlige mål, da Lyngby søndag eftermiddag slog Randers FC 1-0.

Efter en forholdsvis kedelig første halvleg, havde den transferaktuelle Tochi Chukwuani 20 minutter inde i kampen givet Lyngby føringen, men den eftertragtede midtbanespiller havde taget hånden til hjælp, og derfor blev scoringen annulleret.

Derfor kunne og burde Randers’ Marvin Egho have bragt gæsterne foran 0-1, da Tobias Klysners indlæg fandt vej til den 29-årige østriger, som dog misbrugte muligheden.

Fansene på Lyngby Stadion frygtede formentlig en ny VAR-intervention, da Frederik Gytkjær dirigerede Marcel Rømers afslutning ind i det tomme Randers-mål, hvor Patrick Carlgren havde forladt sin streg.

Gytkjær lignede en mand, der som minimum var på kanten af offside, men VAR-vognen fandt ikke bevis for, at Lyngby-spidsen rent faktisk VAR offside, og derfor fik målet lov at stå til stor jubel hos de kongeblå fans.

Lyngby sælger angriberprofil

10 minutters tillægstid var ikke nok til yderligere scoringer, og dermed tager Lyngby et kæmpe skridt i bestræbelserne igen at klare sig i Superligaen.

For Randers’ vedkommende lader sæsonens første sejr fortsat vente på sig, og nu er der tilmed gået 12 mål ind på de kriseramte kronjyder, siden de selv har scoret i Superligaen.