Champions League

Vanvidsafslutning sender Jönsson og AEK videre i CL-kvalifikationen

Græske AEK var så godt som ude af Champions League-kvalifikationen, men en vanvittig afslutning sikrede Jens Jönsson og det græske mandskab videre avancement i Champions League-kvalifikationen.

En hel vanvittig afslutning på kampen mellem AEK og Dinamo Zagreb sender grækerne videre i CL-kvalifikationen.
Foto: Denis Lovrovic/AFP/Ritzau Scanpix

Hjemme i Athen var AEK mere end tæt på at sætte sin føring over styr.

Jens Jönsson og det græske mandskab havde fået en 1-2-sejr med fra Zagreb i det første opgør mod Dinamo Zagreb i en kamp, der desværre blev skæmmet af grimme scener og et tragisk dødsfald:

Efter kaos og dødsfald i Athen: UEFA udsætter CL-kamp

Alligevel var de græske mestre efter en god times spil i returopgøret på vej ud af Champions League-kvalifikationen, da de kroatiske gæster kom foran 0-2, men i kampens overtid tog fanden ved grækerne.

Først reducerede argentinske Sergio Araujo til 1-2 – et resultat der ville sende kampen i forlænget spilletid.

Det var der dog ikke brug for, for 10 minutter inde i kampens overtid fik AEK tildelt et straffespark. Det straffesparks misbrugte Levi Garcia dog, men den tidligere Dinamo Zagreb-spiller, Domagoj Vida, fulgte op og sendte grækerne videre til Champions League-playoffen på bekostning af sine landsmand og sin tidligere klub.

I Playoff-runden skal AEK på mod belgiske Antwerpen, mens Dinamo Zagreb i stedet skal spille playoff til Europa League, hvor de skal op imod Brian Priskes Dinamo Zagreb.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P