3F Superligaen

Neestrup frygter skade til profil: Det er sjældent godt

F.C. København-cheftræner Jacob Neestrup er bekymret for en af klubbens profiler, der muligvis er løbet ind i en skade.

Jacob Neestrup bekymret for Elias Achouri-skade
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København fik fredag aften en sejr på 2-0, da klubben gæstede Hvidovre IF i første opgør i femte spillerunde af Superligaen.

Men trods sejren, var der alligevel et lille hår i suppen for Løverne i kampens slutminutter.

Her forlod klubbens nyindkøb, Elias Achouri, nemlig banen med noget, der lignede en skade i baglåret. Og det ærgrer FCK-cheftræner, Jacob Neestrup, der håber, at den mulige skade ikke er for alvorlig.

I et interview med Viaplay efter opgøret fortæller Neestrup, at han har sine bange anelser i forhold til skaden, som han dog endnu ikke kender det reelle omfang på.

– Status ved jeg ikke endnu, men både du og jeg, og dem der ser med der hjemme, de ved godt, at når en spiller går ud med en hånd på baglåret, så er det sjældent, at det er så godt.

– Men vi skal nok opdatere, når vi har fuldstændig overblik over situationen. Vi håber selvfølgelig på det bedste, siger Jacob Neestrup til Viaplay efter opgøret mellem Hvidovre IF og F.C. København.

Følg Campo på Facebook

Resultatet af kampen mellem Hvidovre IF og F.C. københavn betyder, at de forsvarende danske mestre nu har maksimumpoint efter de første fem spillerunder af Superliga-sæsonen.

Fem sejre og en samlet målscore på 13:4 er facit, og FCK topper således i skrivende stund ligaen, mens FC Nordsjælland følger tæt herefter. Se den samlede stilling i Superligaen her.

Se hele interviewet med Jacob Neestrup, hvor han blandt andet også sætter nogle perspektiver på Theo Sanders debut i FCK-buret i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P