3F Superligaen

Medie: Endnu en Brøndby-svensker tæt på klubskifte

Brøndby IF er i disse dage ved at tynde godt og grundigt ud i bestanden af svenskere i truppen. Nu er endnu en svensker tæt på et klubskifte.

Rasmus Wikström
Foto: brondby.com
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brøndby IF er i gang med at tynde ud i mængden af svenskere i klubben.

Carl Björk er den seneste afgang, da han er skiftet tilbage til Sverige på en lejeaftale, mens rygterne også går på, at Simon Hedlund inden længe vil blive præsenteret i en ny klub.

Men som om, at to svenskeres afgang ikke var nok, så meldes en tredje Brøndby-svensker nu også meget tæt på et skifte væk fra vestegnsklubben. Det skriver svenske Sportsbladet.

I denne omgang er der tale om den 22-årige Brøndby-midtstopper Rasmus Wikström.

Der blev i den forgangne uge meldt om svensk interesse for Rasmus Wikström i B.T., og noget tyder på at interessen i høj grad fortsat er tilstede i Allsvenskan-klubben Mjällby.

Således beretter Sportsbladet, at Wikström, Mjällby og Brøndby skulle være så godt som enige om en transfer. Der skulle angiveligt være tale om en permanent aftale, selvom en lejeaftale fortsat kan komme i spil.

Ekspert fælder hård dom over ‘CV’: Det har været en katastrofe

Ifølge mediets oplysninger, så ventes de endelige detaljer at falde på plads meget snart. Det er således forventning, at Rasmus Wikström vil blive præsenteret som ny Mjällby-spiller i løbet af den kommende uge.

Wikström var i sidste sæson udlejet til NordicBet Liga-klubben Sønderjyske, hvor det blev til 33 kampe med tre mål til følge. I Brøndby er det blot blevet til én enkelt optræden på klubbens førstehold.

Wikström er i skrivende stund fortsat på kontrakt i Brøndby IF frem til sommeren 2025.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P