3F Superligaen

Brøndby-spiller sendes hjem til Sverige – lejeaftale kortere end først antaget

Carl Björk udlejes fra Brøndby IF til IFK Norrköping, men lejeaftalen er kortere end først antaget grundet FIFA's reglement.

Brøndby IFs Carl Björk under 3F Superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i København, mandag den 18. april 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Carl Björk forlader Brøndby IF til fordel for sin tidligere klub IFK Norrköping.

Det oplyser begge klubber på sine respektive hjemmesider.

B.T. kunne fredag fortælle, at lejeaftalen skulle løbe over en længere periode på 18 måneder. Men det er alligevel ikke tilfældet. Det oplyser IFK Norrköping på sin hjemmeside.

I stedet er Carl Björk blevet udlejet til IFK Norrköping i en periode, der gælder for et år – altså frem til sommeren 2024.

Selvom det oprindeligt var planen, at lejeaftalen skulle være længere, så er det nogle FIFA-regler, der står i vejen for en langvarig aftale mellem parterne. Det oplyser IFK Norrköping.

Ikke desto mindre så skaber aftalen stadig stor glæde hos både Carl Björk, IFK Norrköping og Brøndby IF.

– Det føles fantastisk at komme tilbage til IFK Norrköping. Det var et oplagt valg at vende tilbage, og da IFK tog kontakt, var der ingen tvivl. Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg håber, at jeg vil kunne hjælpe holdet så meget som muligt, og at vi kan blive endnu lidt bedre, siger Carl Björk.

Ekspert fælder hård dom over ‘CV’: Det har været en katastrofe

Brøndby IF’s hjemmeside forklarer fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, at lejeaftalen sker med henblik på at hjælpe Björk nærmere et gennembrud på Vestegnen i fremtiden. 

– Carl Björk er en dygtig angriber, der desværre endnu ikke har fået det gennembrud hos os, vi troede og håbede, siden han ankom i 2022. Vi tror på, at et lejeophold i Norrköping, hvor han kender rammerne, kan være med til at få Carl op på sit høje niveau igen. Norrköping kan give ham mulighed for spilletid, og derfor ser vi aftalen som gavnlig for alle parter.

Carl Björk har i Brøndby spillet 14 kampe, hvori det endnu ikke er blevet til nogen scoringer. Den 23-årige angriber har fortsat kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P