Bellingham brillerede i Real Madrids sejr over Almeria

Jude Bellingham var her, der og alle vegne, da Real Madrid lørdag aften spillede sig på førstepladsen i den spanske LaLiga.

Jude Bellingham scorede lørdag to mål, da Real Madrid slog Almeria i anden spillerunde i LaLiga.

Man taler ofte om, at spillere kan have brug for både uger, måneder og år for at falde til i en ny liga.

Det har Jude Bellingham ikke.

Den engelske midtbanespiller scorede lørdag aften begge Real Madrids mål i 1-2-sejren over Almeria, efter han i første spillerunde scorede en enkelt gang i 0-2-sejren over Bilbao-klubben Athletic.

Almeria chokstartede ellers allerede efter tre minutter, da Sergio Arribas headede et indlæg forbi Courtois-afløseren Andriy Lunin i Real Madrid-målet.

Kuriøst nok er det bare 10 dage siden, at Arribas skiftede fra netop Real Madrid, hvor den 21-årige midtbanespiller har været siden 2012.

Real Madrids rekordindkøbe denne sommer, engelske Jude Bellingham, havde dog ikke lyst til at overlade overskrifterne til Arribas, og efter 19 minutters spil tæmmede han bolden med skulderen på kanten af offside og sendte ikke uheldigt udligningen i mål.

Debutant-mål og mulig skrækskade i sikker Real Madrid-sejr

Toni Kroos’ føringsmål i første halvlegs overtid blev annulleret efter VAR-gennemsyn, men det rådede Bellingham bod på, da han efter en times spil gjorde det til 2-0, efter han modigt kom foran Almeria-målmanden på et indlæg fra Toni Kroos.

Med 17 minutter tilbage af kampen lukkede Vinicius Junior reelt kampen med sin følte afslutning et par meter inde i feltet, men igen havde Jude Bellingham – selvfølgelig – en finger med i spillet, da han stod for assistenten til sin brasilianske holdkammerat.

Bellingham blev med ti minutter igen udskiftet til fordel for Joselu, og måske derfor blev det ikke til flere scoringer. Med sejren lægger Real Madrid sig i spidsen af LaLiga.