International Fodbold

Fulham sælger modvilligt Aleksandar Mitrović til Saudi Arabien

Premier League mister en farverig karakter denne sommer, efter Fulham har offentliggjort, at de modvilligt har solgt Aleksandar Mitrović.

Fulham bekræfter lørdag aften, at Aleksandar Mitrovic skifter til saudi-arabiske Al Hilal.
Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er det seneste skud på en efterhånden voldsom stor stamme.

Aleksandar Mitrović skifter Fulham og Premier League ud med Al Hilal og den saudiarabiske liga. Det bekræfter Fulham lørdag aften.

London-klubben gør i samme ombæring opmærksom på, at salget sker modvilligt, efter Mitrovic gentagende gange har ytret sit ønske om et skifte.

Fulham beretter ikke selv, hvor meget de får for den serbiske angriber, men London-klubben skriver, at der er tale om en ny klubrekord, hvad angår transfersum.

På rygteplan er der meldinger om, at klubben fra Craven Cottage modtager 50 millioner euro – 373 millioner kroner – for den 28-årige angriber.

Tidligere på sommeren var Mitrovic angiveligt ude med en sand sviner til Fulham, efter klubben, efter hans mening, prissatte den temperamentsfulde serber alt for højt:

Premier League-profil har fået nok af sin klub: Spiller aldrig for jer igen!

Al Hilal har endnu til gode at præsentere Mitrovic, som bliver klubbens syvende nyindkøb fra europæisk fodbold denne sommer.

Den saudiarabiske klub har tidligere præsenteret spillere som Neymar, Bono, Kalidou Koulibaly, Sergej Milinkovic-Savic, Rúben Neves og Malcolm.

Klubben, der har portugisiske Jorge Jesus som cheftræner, spillede lørdag aften 1-1 hjemme mod Al Feiha, og af de ovennævnte spillere, var kun Malcolm og Ruben Neves i aktion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P