Premier League

Officielt: Liverpool forstærker midtbanen

Storklubben Liverpool forstærker sig endnu engang på midtbanen og henter den tredje nye midtbanespiller denne sommer.

Liverpool

Liverpool har endnu engang forstærket sig på midtbanen.

Efter en sommer med utallige rygter har der været stor udskiftning på Liverpools midtbane, hvor blandt andet ex-anfører Jordan Henderson er skiftet væk.

Den engelske topklub har netop offentliggjort, at de henter japanske Wataru Endo til klubben efter dage med rygter omkring et skifte. Liverpool og Endo afventer nu japanerens arbejdstilladelse.

Endo kommer til fra tyske VfB Stuttgart, hvor han har slået sine folder siden 2019, hvor han kom til klubben fra belgiske Sint-Truidense VV.

– Det føles fantastisk, og det er min drøm. Det har altid været en drøm at spille i Premier League og med en af de største klubber i verden. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, siger Endo.

Den 30-årige japaner har i sin Stuttgart-tid spillet 133 kampe for den tyske klub, hvori han har scoret 15 mål og lavet 12 assists.

Officielt: Chelsea snyder Liverpool for midtbaneprofil… igen

Endo har trukket den japanske landsholdstrøje over hovedet 50 gange, og han var med i alle Japans fire kampe ved seneste VM-slutrunde i 2022.

Japaneren er Liverpools tredje tilgang på midtbanen denne sommer, da Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister begge har trukket den ikoniske røde trøje over hovedet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P