3F Superligaen

Neestrup forklarer store ændringer i FCK-startelleveren: Andet havde været uansvarligt

Hele ni ændringer er at finde i F.C. Københavns startopstilling mod Hvidovre IF. Nu forklarer cheftræner Jacob Neestrup hvorfor.

Jacob Neestrup store ændring FCK startopstilling
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2023

Ni ændringer.

Så mange har F.C. København-cheftræner, Jacob Neestrup, foretaget i startopstillingen til opgøret mod Hvidovre IF set i forhold til midtugens Champions League-kvalifikationskamp mod Sparta Prag.

Og det er der en rigtig god grund til, fortæller Neestrup til F.C. Københavns hjemmeside frem mod opgøret.

– Vi har rystet posen, og vi har måske også rystet den en position eller to mere. Det er ikke det der med at spille hver tredje eller fjerde dag, det kan alle jo gøre i en uge – og det skal man også kunne gøre tre eller fire uger i streg, som vi skal nu.

– Der er bare forskel på at spille 90 minutter hjemme i Parken og vinde 4-0 i forhold til at spille en hård, hård, hård kamp over 120 minutter og vinde i straffesparkskonkurrence i 30 graders varme nede i Prag. For nogle af spillerene ville det have været uansvarligt over for dem, men også over for klubben at starte inde med dem, fortæller FCK-cheftræneren.

Startopstillingen indeholder blandt andet to debutanter i form af nyindkøbte Birger Meling og Theo Sander i buret.

Se FCK’s startopstilling herunder, hvor du også kan se Hvidovre IF’s 11 startere

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FCK startopstilling:

Hvidovre IF startopstilling:

Filip Djukic – Matti Olsen, Nicolai Geertsen, Daniel Stenderup – Ahmed Iljazovski, Marcus Lindberg, Jonas Gemmer, Magnus Lysholm – Christian Jakobsen, Tobias Thomsen, Andreas Smed.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P