3F Superligaen

Medie: Brøndby-spiller præsenteres i ny klub på søndag

Brøndby IF skal efter alt at dømme meget snart takke af med en af klubbens rutinerede offensivspillere, der rejser tilbage til hjemlandet.

Brøndbys Simon Hedlund skifter til Elfsborg
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er meget snart fortid i Brøndby IF.

Sådan lød meldingen i svenske Aftonbladet søndag formiddag, da snakken faldt på Brøndby IF’s Simon Hedlund.

Og fredag eftermiddag fortsætter rygterne i det svenske medie, der beretter, at Simon Hedlund nu står foran en snarlig præsentation som ny spiller i svenske IF Elfsborg.

Ifølge mediets oplysninger, så håber man fra Elfsborgs side at have alt på plads inden ugens udgang.

Elfsborg-ledelsen håber således, at man kan præsentere Simon Hedlund som den seneste tilføjelse til truppen allerede inden eller i forbindelse med klubbens kommende hjemmekamp, som finder sted nu på søndag hjemme mod Mjällby AIF.

Mediet beretter, at Brøndby IF og IF Elfsborg allerede nu skulle være nået til enighed om en aftale. Derfor mangler kun de sidste detaljer at falde på plads, før at aftalen bliver en realitet.

Brøndby-talent savner spilletid: Kontraktforlængelse slet ikke på tale

Mediet skriver, at der skulle være tale om en permanent aftale mellem parterne. Simon Hedlund skulle angiveligt være klar til at tørne ud for Elfsborg i de kommende tre og et halvt år.

Simon Hedlund ser således ud til at have spillet sin sidst kamp for Brøndby og forlader klubben efter mere end fire år hos de blå-gule. I Brøndby står Hedlund noteret for 159 kampe med 27 mål og 46 assists til følge.

Simon Hedlund er i øvrigt ikke den eneste Brøndby IF-angriber, der skulle være på vej til at forlade klubben. Læs mere om dette her.

Se en række af Simon Hedlunds mange assists i Brøndby IF-trøjen i videoen nedenfor

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P