Mål og Highlights: Se Nottingham Forest sejre til sidst mod Sheffield United

Nottingham Forest fik første Premier League-sejr i sæsonen, da Sheffield United kom på besøg. Se alle mål og highlights her.

Nottingham Forest mod Sheffield United mål og highlights

Nottingham Forest og Sheffield United stod fredag aften over for hinanden i den første kamp i anden spillerunde i Premier League.

De to klubber er på forhånd blandt kandidaterne til at skulle kæmpe om overlevelse i Premier League i denne sæson. Og det var da også en forholdsvis lige kamp mellem de to klubber, der dog endte med en Forest-sejr til sidst.

Nottingham Forest bragte sig tidligt foran på et mål af Taiwo Awoniyi allerede efter 3 minutters spil. Kort inde i anden halvleg fik Sheffield Uniteds Gustavo Hamer dog udlignet til stillingen 1-1. Blot et minut før tid kunne Chris Wood sikre Nottingham Forest de første tre point i denne sæson med den afgørende scoring til 2-1.