Premier League

Chelsea hijacker Liverpool: Alt er på plads i aftale med stortalent

Chelsea er nu eftersigende så godt som i mål med at ødelægge Liverpools jagt på en midtbanespiller denne sommer.

Chelsea henter Roméo Lavia fornæsen af Liverpool
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Roméo Lavia kan snart officielt kalde sig Chelsea FC-spiller.

Sådan lyder meldingen fra Football London, der følger den blå London-klub tæt.

Mediet skriver sent torsdag aften, at Roméo Lavia nu har overstået det obligatoriske lægetjek i Chelsea, som burde være sidste led i transferen, som dermed ventes at blive præsenteret officielt snarest.

Dermed er det også så tæt på, som det næsten kan være, at Chelsea gnider endnu mere salt i det sår, som klubben tidligere åbnede hos rivalerne fra Liverpool FC.

Liverpool har – ligesom Chelsea – været på jagt efter en central midtbanespiller, da klubben denne sommer har sagt farvel til flere bærende spillere på denne position i form af Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain.

Dermed har de to storklubbers veje krydset hinanden, og begge klubber har jagtet mange af de samme spillere. Eksempelvis Moisés Caicedo og Roméo Lavia, som skulle have modtaget acceptable bud fra begge klubber.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Chelsea kunne mandag præsentere Moisés Caicedo som ny spiller i klubben. Og nu ser Lavia altså ud til at tage samme tur, hvilket efterlader Liverpool uden ny midtbanespiller.

Ifølge mediets oplysninger så er Chelsea blevet enige med Southampton om en aftale med et indledende beløb på 53 millioner pund med 5 millioner pund oveni i bonusser. Samlet betyder det, at Chelsea betaler omkring 506 millioner kroner for Roméo Lavia.

Roméo Lavia skiftede på en permanent aftale til Southampton fra Manchester City i sommeren 2022. Her står den 19-årige belgier noteret for 34 førsteholdskampe med et enkelt mål og en enkelt assist til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P