3F Superligaen

Viborg FF forlænger med midtbaneprofil

Viborg FF kan torsdag eftermiddag fortælle, at man har valgt at forlænge aftalen med klubbens viceanfører.

Viborg FF forlænger kontrakten med Jakob Bonde
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jakob Bonde fortsætter i Viborg FF.

Sådan lyder meldingen torsdag eftermiddag på klubbens hjemmeside.

Her fremgår det, at parterne er nået frem til en aftale om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2025.

Og nyheden om kontraktforlængelsen med Jakob Bonde vækker stor glæde på ledelsesgangen i Kløverklubben og hos klubbens sportschef, Mads Agesen.

– Først og fremmest er vi glade for Bondes kvaliteter som fodboldspiller, hvor han har vist et godt niveau igennem mange år og stadig har en stor ærgerrighed for at blive endnu dygtigere.

– Samtidig er han en vigtig kulturbærer og rollemodel i dagligdagen. Han er topprofessionel og en god ambassadør for VFF, så det var helt naturligt at forlænge aftalen, og vi er glade for, at han også ser sin fremtid her, siger sportschefen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Jakob Bonde, som i alt står noteret for 152 kampe for Viborg FF, er også rigtig godt tilfreds med, at aftalen med VFF er blevet forlænget. Han fortæller, at det ikke har været en svær beslutning at sætte sin underskrift på en ny kontrakt.

– Jeg er rigtig glad for at være her og nyder min rolle både på og udenfor banen, så det har ikke været nogen svær beslutning at forlænge kontrakten.

– Jeg har en god dagligdag her og er en del af en klub i udvikling, og jeg er også sikker på, at vi har flere spændende år foran os. Jeg er stolt af at være Viborg-spiller og jeg glæder mig til at fortsætte her, siger Jakob Bonde.

Bonde skiftede til Viborg FF fra FC Helsingør tilbage i sommeren 2018, og her har han sidenhen bidraget med 37 mål og fem assists. I denne sæson har han fået fuld spilletid i de første tre spillerunder af Superligaen og er sandsynligvis også i Viborg-truppen, der mandag klokken 19:00 tager imod oprykkerne fra Vejle på Energi Viborg Arena.

Medie: Viborg sælger profil i rekordsalg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P