LaLiga

Sebastian Grønning skifter til spansk fodbold

Sebastian Grønning har nu fremtiden på plads. Han fortsætter karrieren i spansk fodbold, hvor han har skrevet kontrakt med CD Castellon.

Sebastian Grønning skifter til CD Castellon
Foto: cdcastellon.com

Sebastian Grønning har fundet sin nye arbejdsgiver.

Den tidligere Viborg FF- og AGF-angriber forlod senest OFI Kreta, efter at han var havnet i et sandt lønkaos. Det fik rygterne til at florere om en mulig retur til dansk fodbold. Men sådan endte det ikke.

I stedet skal Sebastian Grønning nu tørne ud for spanske CD Castellon, som til dagligt gør sig i den tredjebedste spanske række.

Spanierne melder ikke selv noget om, hvor lang en aftale der skulle være tale om.

B.T. kunne dog tidligere torsdag berette, at der skulle være tale om en aftale frem til næste sommer mellem Castellon og Sebastian Grønning. Derudover skulle aftalen indeholde en klausul med mulighed for et års forlængelse.

Selvom CD Castellon gør sig i den tredjebedste spanske række, så har klubben store ambitioner. Klubben var en kamp fra at rykke op til den næstbedste række i den seneste sæson, men tabte i playoff-finalen.

Samtidig har klubben for nyligt fået nyt træningsanlæg, der skal klargøre klubben til fodbold i de højere rangerende ligaer i Spanien.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P