3F Superligaen

Rösler bekræfter: AGF vil sælge eller udleje angriber

AGF er formentlig snart en angriber fattigere, da klubben i øjeblikket arbejder på at sende en af klubbens offensivspillere videre.

AGF vil sælge eller udleje Sigurd Haugen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Sigurd Haugen er formentlig snart fortid i AGF.

Det bekræfter klubbens cheftræner, Uwe Rösler, torsdag over for Århus Stiftstidende.

Her fortæller den garvede tysker, at Haugen ikke indgår som en del af planerne i AGF i den nystartede sæson. Derfor arbejdes der lige nu på en aftale, der sender Haugen videre fra AGF.

Sigurd Haugen har endnu ikke været udtaget til AGF-truppen i de tre første spillerunder af Superliga-sæsonen.

Det skyldes, at man arbejder konkret med at få et skifte på plads – enten permanent eller via en lejeaftale. Og her skulle der da også være fint med interesse fra andre klubber. Det fortæller Rösler til Århus Stiftstidende.

– Der er interesse for ham fra forskellige lande. Ikke kun Norge. Og Sigurd vurderer de muligheder, han har. Og det er årsagen til, at han ikke er udtaget til truppen for tiden, siger Rösler til avisen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Sigurd Haugen skiftede til AGF fra norske Aalesund i sommeren 2022 efter to år med god succes, der blandt andet kastede hele 35 mål af sig i 73 kampe.

Det er dog aldrig blevet til det helt store gennembrug i det aarhusianske for Haugen, som står noteret for 34 kampe med seks mål og to assists til følge i AGF.

Han er i skrivende stund fortsat på kontrakt i AGF frem til sommeren 2027.

I den seneste spillerunde tog AGF del i et dramatisk opgør mod Silkeborg IF, hvor VAR fik afgørende betydning. Se de afgørende hændelser, som VAR ikke fik fat i, i videoen nedenfor. Og læs mere her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P