Europæisk Fodbold

Ove Pedersen fandt hattrickhelt: Jeg fik 25 kroner per mål

FC Midtjyllands nye angriber var dagens mand i skysovs, men det var ikke kun ham, der fik noget ud af torsdagens kamp.

Franculino for FC Midtjylland
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Franculino blev torsdag aften FC Midtjyllands store oplevelse.

Den 19-årige angriber, der skiftede til midtjyderne denne sommer på en fri transfer, blev i sin tid fundet af FC Midtjyllands assisterende sportschef, Ove Pedersen.

Selvsamme Ove Pedersen var derfor en glad mand efter aftenens Franculino-show i FC Midtjyllands 5-1 sejr over cypriotiske Omonia, hvor Franculino stod bag et hattrick.

Ove Pedersen udtale sig efter kampen til Viaplay, og her fortalte han, at FCM allerede forsøgte at hente Franculino til klubben i januar – dog uden held.

– Vi vidste med det samme, at vi havde fundet en god spiller. Vi forsøgte at hente ham på næstsidste dag af transfervinduet, men Benfica blev lidt fornærmede, så hvis vi skulle have ham, måtte vi betale en vild pris.

Og ikke nok med at Franculino fik ros af Ove Pedersen, så modtog Ove Pedersen selv ros fra administrerende sportsdirektør i klubben, Claus Steinlein.

– Steinlein overførte 25 kroner på Mobilepay for hvert mål, han scorede. Så jeg tjente i hvert fald 75 kroner.

Ove Pedersen fortæller også i interviewet, at Benfica nægtede at lade Franculino spille, efter han havde skrevet kontakt med FCM, så da han kom til klubben, havde han ikke spillet kamp i over syv måneder.

Om Franculino kan fortsætte det gode spil for midtjyderne, kan du se på søndag den 20. august, når FC Midtjylland tager imod Brøndby IF. Kampen vises på TV3+ og Viaplay med kampstart klokken 16:00.

Se interviewet med Ove Pedersen i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P