LaLiga

Officielt: VM-semifinalist skifter til Al Hilal

Endnu en spiller fra de største europæiske ligaer drager nu syd på til Saudi-Arabien, hvor karrieren fortsætter.

Yassine Bono skifter til Al Hilal
Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix

Han er denne sommer blevet rygtet til europæiske storklubber som FC Bayern München og Real Madrid.

Ingen af rygterne viste sig dog i sidste ende at have noget på sig. Men det skal ikke snyde den marokkanske keeper Yassine Bounou – også kendt som Bono – for et klubskifte denne sommer.

Det bliver dog under sydligere himmelstrøg, da det torsdag aften står klart, at den nu tidligere Sevilla-keeper skifter spansk fodbold ud med Saudi-bold hos Al Hilal.

Både Sevilla og Al Hilal bekræfter torsdag aften transferen, men melder intet om, hvor lang en aftale der skulle være tale om.

Den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, har tidligere berettet om, at Al Hilal betaler omkring 19 millioner euro til Sevilla for Bono. Et bud, der med såkaldte add-ons kan stige til 21 millioner euro, hvilket svarer til i omegnen af 156 millioner kroner.

Den 32-årige marokkaner skiftede i sommeren 2020 til Sevilla på en permanent aftale efter et vellykket lejeophold i klubben. Siden er det blevet til 142 kampe for spanierne med 58 clean sheets til følge.

Han var desuden en vigtig del af det marokkanske landshold, der i slutningen af 2022 overraskende spillede sig hele vejen til semifinalerne ved VM-slutrunden i Qatar. I alt står han noteret for 55 landskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P