3F Superligaen

Medie: OB har aftale på plads med ny venstreback – kun lægetjek mangler

Det ser ud til, at OB snart kan præsentere endnu en tilføjelse til truppen denne sommer. Denne gang er der tale om en ny venstreback.

OB
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

OB forstærker sig på venstreback-positionen.

Sådan lyder meldingen torsdag eftermiddag i B.T., som kan fortælle, at fynboerne er nået til enighed med FC Helsingør og Nicklas Mouritsen om en transfer.

Her fremgår det, at parterne er blevet enige om en aftale, der gælder for de kommende tre sæsoner – altså frem til sommeren 2026.

Mediet kunne allerede tirsdag fortælle, at OB nærmede sig en aftale med Mouritsen. Siden da har OB og FC Helsingør ligget i hårde forhandlinger, hvor det ikke har været let at nå frem til en aftale.

Det skyldes blandt andet, at Mouritsen fortsat har to år tilbage af sin kontrakt med FC Helsingør, som han har tørnet ud for siden starten af 2021.

I FC Helsingør har Mouritsen udviklet sig til at være en af klubbens vigtigste spillere. Mouritsen selv har dog angiveligt haft et ønske om at vende tilbage til Superligaen, hvor han tidligere har tørnet ud for FC Nordsjælland og Lyngby BK. Og det ser altså nu ud til at lykkes.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I alt står Mouritsen noteret for 89 kampe for FC Helsingør, hvor han har bidraget med otte mål og 13 oplæg.

B.T. oplyser, at kun det obligatoriske lægetjek mangler, før at transferen bliver en realitet. Og dermed har han sandsynligvis spillet sin sidste kamp i FC Helsingør.

Om det bliver med Nicklas Mouritsen i truppen må tiden vise, men i den kommende spillerunde tager OB i hvert fald hjemme imod rivalerne fra AGF. Det sker på Nature Energy Park i Odense søndag klokken 20:00. En kamp der kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Officielt: OB henter offensiv forstærkning i Championship

Hør vurderingen fra den tidligere OB-stopper, Kenneth Emil Petersen, i forhold til OB’s chancer for at nå med i top seks i denne sæson i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P