3F Superligaen

Medie: Landsholdsdansker på blokken i Serie A

Han skiftede Superligaen ud med Premier League for under et år siden, men nu kan turen allerede gå videre til en ny klub. Denne gang i Serie A.

Victor Kristiansen på blokken i Bologna
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

For otte måneder siden var han F.C. København-spiller.

Siden gik turen til engelske Leicester for Victor Kristiansen, som dog måtte sande, at det blot blev til en halv sæson i Premier League i denne omgang.

Leicester rykkede nemlig overraskende ned fra den bedste engelske række og skal derfor tørne ud i The Championship i denne sæson. Men det kan ende med at blive uden Victor Kristiansen, som angiveligt kan være på vej væk.

Ifølge TuttoBologna skriver det italienske medie Corriere Dello Sport torsdag aften, at Serie A-klubben Bologna FC 1909 skulle være på jagt efter Victor Kristiansen.

Og der skulle faktisk også være enighed om, at et klubskifte i form af en lejeaftale ville være en god idé. Begge klubber skulle være interesseret, og det samme skulle i øvrigt gælde for Victor Kristiansen. Men der stopper enigheden eftersigende også.

Mediet melder nemlig, at forhandlingerne skulle være løbet ind i nogle udfordringer i forhold til de klausuler, som klubberne ønsker skal indgå i aftalen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Leicester skulle foretrække, at Bologna lejer den 20-årige danskeren med en købsobligation, hvilket vil sige, at italienerne efterfølgende SKAL købe Victor Kristiansen til en aftalt pris næste sommer.

Omvendt ønsker Bologna, at aftalen skal indeholde en købsoption i stedet, hvilket i så fald vil betyde, at Bologna kan benytte sig af ‘VK’ i en enkelt sæson, før klubben træffer en endelig beslutning i forhold til, om man ønsker at gøre aftalen permanent.

Foruden uoverensstemmelserne i forbindelse med klausulerne i aftalen, så skulle Leicester også kræve i omegnen af 25-30 millioner kroner alene for at udleje Kristiansen for den resterende del af sæsonen. Det skulle også være et lidt for højt beløb til Bolognas smag.

Begge parter forhandler dog videre og håber på, at det kan blive til en aftale inden transferdeadline.

Se Victor Kristiansens første Premier League-assist for Leicester City i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P