3F Superligaen

Medie: Juventus jagter FC Midtjylland-talent

Den italienske traditionsklub, Juventus, skulle angiveligt have rettet henvendelse til FC Midtjylland-talentets bagland.

Juventus jagter Aral Simsir i FC Midtjylland
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Han har for alvor fået luft under vingerne i FC Midtjylland.

Men det kan være en stakket frist for de ulve, der håber på at få glæde af det 21-årige offensivtalent, Aral Simsir, i mange år frem i tiden.

Med flotte præstationer følger nemlig interesse fra storklubber. Og den interesse har nu angiveligt ramt Simsir, der meldes på blokken på en af de helt store adresser i udlandet. Det beretter bold.dk torsdag aften.

Ifølge mediets viden så har Aral Simsirs stærke sæsonstart nemlig medført, at den italienske traditionsklub, Juventus, nu har rettet henvendelse til spillerens bagland.

Her har Juventus forhørt sig på Simsir for at blive klogere på, hvor meget FC Midtjylland vil kræve i transfersum for det 21-årige stortalent, der i denne sæson står noteret for to mål i tre Superliga-kampe for ulvene.

FC Midtjylland skulle dog som udgangspunkt ikke være interesseret i at sælge Simsir, der så sent som i slutningen af juni måned valgte at forlænge kontrakten med klubben frem til sommeren 2028.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Aral Simsir blev en del af FC Midtjyllands akademi tilbage i 2017.

Sidenhen har han arbejdet sig op i førsteholdstruppen, hvor han specielt i slutningen af den seneste sæson og i starten af denne sæson har vist sig flot frem.

I alt står han noteret 29 førsteholdskampe for ulvene med seks mål og syv assists til følge.

Medie: Sory Kaba spiller sin sidste kamp i FCM torsdag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P