LaLiga

Medie: Pierre-Emile Højbjergs skifte er meget tæt på

Pierre-Emile Højbjerg spiller ikke nødvendigvis i Premier League, når transfervinduet smækker i.

Pierre-Emile Højbjerg nærmer sig angiveligt et skifte fra Tottenham til Atletico Madrid.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pierre-Emile Højbjerg er tidligere på sommeren blev meldt på vej til Atletico Madrid.

Der har dog været ganske stille omkring den danske landsholdsspillers fremtid det seneste stykke tid, men mediet todofichajes har nu nyt i sagen.

Her forlyder det, at Pierre-Emile Højbjergs potentielt forestående skifte til LaLiga-klubben nærmer sig med hastige skridt.

Mediet skriver videre, at Atletico Madrid-cheftræner Diego Simeone har forlangt at få en ny spiller til den centrale midtbane sommeren igennem.

Der skulle også være andre navne på blokken i Atletico Madrid, men den argentinske cheftræner anser Tottenham-danskeren som værende den afgørende brik for at få puslespillet til at gå op.

Den spanske hovedstadsklub har angiveligt sendt et bud, som alt i alt løber op i 25 millioner euro. Det svarer til 186 millioner kroner, og vil i givet fald sende ham op som den femte dyreste dansker nogensinde.

Se listen over de 10 dyreste danske fodboldspillere nogensinde – Højlund klart i top

Handlen er nu så tæt på, at det ifølge mediet primært er procenterne i en eventuel videresalgsklausul, der afholder Atletico Madrid og Tottenham fra at nå til enighed.

Pierre-Emile Højbjerg kom til Tottenham fra Southampton i 2020, og har sidenhen noteret sig for 145 kampe for klubben fra det nordlige London.

Han startede på bænken i Tottenhams sæsonåbner mod Brentford søndag. Her blev han hele opgøret, hvorfra han kunne se sine holdkammerater spille 2-2.

Hans kontrakt med Tottenham løber frem til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P