Premier League

Medie: De Bruyne-skade tvinger City til at handle – drømmer om Bundesliga-profil

Kevin De Bruyne udgik med en langtidsskade i sæsonpremieren, og derfor kan klubben blive nødt til at handle yderligere ind. Øverst på ønskelisten har klubben en af Bundesligaens store profiler.

Manchester City er ude efter en erstatning for Kevin de Bruyne, og her har Premier League-klubben udset sig en Bundesliga-profil.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Fredag skete det, der bare ikke måtte ske – hvis man altså holder med Manchester City.

Holdets anfører og talisman gennem de sidste mange sæsoner, Kevin De Bruyne, udgik med en skade, og efterfølgende bekræftede Pep Guardiola, at skaden holder ham ude i flere måneder.

Skaden betyder, at City pludselig kun har en etableret førsteholdsspiller til den centrale offensive midtbaneplads i form af Bernardo Silva, og det kan tvinge klubben på transfermarkedet.

Ifølge transferjournalisten Gianluca di Marzio drømmer klubben om at hente RB Leipzig stjernen Dani Olmo – der scorede hattrick i Super Cup-kampen mod Bayern München – ind som afløser.

Dani Olmo har ligesom Pep Guardiola en fortid i FC Barcelona, hvor han var ungdomsspiller, inden han noget utraditionelt tog til kroatisk fodbold i jagten på spilletid.

Siden da er turen gået til Leipzig, hvor han sidenhen har etableret som spansk landsholdsspiller.

Følg Campo på Facebook

Spilleren har en frikøbsklausul i sin kontrakt på 55 millioner euro, der træder i kraft næste sommer, og det forventes, at englænderne må slippe noget mere end det for at hente ham inden 1. september.

Di Marzio skriver, at en potentiel handel denne sommer kan løbe op i en pris på omkring 80-100 millioner euro.

Manchester City er desuden blevet kædet sammen med West Hams Lucas Paqueta. Læs mere om det herunder:

Medie: West Ham og Manchester City i potentiel byttehandel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P