Champions League

FCK kan blive ramt af fanforbud til afgørende CL-kamp

F.C. København opfordrer klubbens fans til at vente med at købe billet og booke ophold til den sidste udekamp i Champions League-kvalifikationen, da man risikerer at blive ramt af et forbud fra UEFA.

F.C. København logo

Er man ellevild og vil bare gerne afsted til Polen for at se F.C. Københavns sidste Champions League-kvalifikationskamp, skal man nok lige tage den med ro.

FCK opfordrer således onsdag middag klubbens fans til at vente med at booke rejser og ophold til den kommende udekamp mod polske Raków Częstochowa.

Det skyldes, at der lige nu er en risiko for, at FCK slet ikke må have udefans med til Polen.

Årsagen bag skal findes i seneste sæsons Champions League-gruppespil.

– Det skyldes, at klubben efter vores udekamp mod Dortmund i seneste sæsons Champions League gruppespil fik et betinget forbud mod at sælge billetter til klubbens udebaneafsnit, hvis der blev affyret pyroteknik, kastet med objekter eller var uroligheder inden for det næste år i en UEFA-kamp.

– Der var flere tilfælde af ovenstående i Prag tirsdag aften, og derfor har UEFA gjort os opmærksomme på, at det potentielt kan betyde, at denne betingede dom bliver udløst, og vi derfor risikerer ikke at måtte have fans med til kampen i Polen mod Raków Częstochowa, skriver FCK på sin hjemmeside.

FCK-profil efter drama af dimensioner: Vi har så store nosser!

FCK oplyser videre, at man forventer at få svar på det mulige fanforbud senest fredag.

De danske mestre kalder samtidig brugen af pyroteknik for “utilstedelig”, da det udgør en risiko for andre fans, spillere, dommere og aktører omkring kampene.

Der arbejdes derfor nu på at få identificeret personen, der affyrede pyroteknik mod banen tirsdag aften. Vedkommende vil blive straffet med bøde og langvarig karantæne.

Udekampen mod Raków Częstochowa spilles tirsdag den 22. august klokken 21.00 og er det første af i alt to opgør om en plads i Champions League mellem de to klubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P