Premier League

Wolves-manageren forstår det ikke og dommerne er blevet straffet, men: Onana var aldrig i tvivl

Andre Onana var aldrig i tvivl om at der ikke var straffespark, da han i kampens absolut døende minutter kolliderede med Wolves-angriberen Sasa Kalajdzic.

Andre Onana, Manchester United.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

De fleste så nok et straffespark, men det gjorde hverken kampens dommere eller Andre Onana selv.

Den nyerhvede Manchester United-målmand kom dybt inde i tillægstiden af mandagens opgør mod Wolverhampton flyvende ud af sit mål, i et forsøg på at nå frem til bolden først.

Han mislykkedes dog noget så grueligt, og endte i stedet med at eksekvere noget, som nærmere hører sig til i et MMA-bur fremfor på en fodboldbane.

Offeret for det halvsløje MMA-move blev Wolverhamptons Sasa Kalajdzic.

Efterfølgende forventede de fleste som nævnt, at der skulle være straffespark til Wolves og dermed en gylden mulighed for at udligne til 1-1 kort før slutfløjt.

Wolves-manager Gary O’Neil fik da også brokket sig til et gult kort, da han indså at straffesparket, trods VAR-tjek, udeblev.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Spørger man manden bag aktionen, Andre Onana, så var han dog ikke selv i tvivl. Der blev, ifølge ham, korrekt ikke dømt straffespark.

– Nej, jeg var ikke bekymret.

– Jeg stoler på dommerne. Det de gør, er ikke nemt, særligt nu med VAR.

– Så jeg tog den med ro. Jeg vidste, at det ikke var et straffespark. Det var bare kontakt. Så jeg er rolig, siger den 27-årige målmand til Manchester Uniteds egen hjemmeside.

Følg Campo på Facebook

Selvom Andre Onana mener, at det ikke-dømte straffespark var korrekt, så har situationen nu alligevel fået konsekvenser for kampens dommerne.

Dommerforbundet PGMOL har således set sig nødsaget til at undskylde for det manglende straffespark, og dommer Simon Hooper, VAR-dommer Michael Salisbury samt assisterende VAR-dommer Richard West kommer nu ikke til at dømme i næste spillerunde.

Medie: Maguire-forhandlinger brudt sammen

Gary O’Neil, der var decideret uforstående overfor det manglende straffespark under kampen, kunne fortsat ikke finde meningen med galskaben efter slutfløjt.

– Det så ud som om, at målmanden næsten flåede hovedet af vores angriber.

– Jeg synes, der er straffe. Når man går efter bolden og smadrer ind i en modstander så hårdt.. så er der straffe, sagde Wolves-cheftræneren til Sky Sports.

Kampen endte altså med en 1-0-sejr til Manchester United, der spiller næste gang ude mod Tottenham.

Wolves tager imod Brighton hjemme lørdag.

Du kan se den omtalte situation i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P