Premier League

Sir Alex Ferguson om Erik ten Hag: Han har gjort det fantastisk, men håber snart Højlund er klar

Manchester Uniteds manager-legende Sir Alex Ferguson er fuld af lovprisende ord om klubbens nuværende manager.

Sir Alex Ferguson Manchester United Premier League
FILE PHOTO: Soccer Football - Saint-Etienne v Manchester United - UEFA Europa League Round of 32 Second Leg - Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Etienne, France - 22/2/17 Sir Alex Ferguson in the stands Action Images via Reuters / Andrew Boyers/File Photo

Manchester United sparkede mandag aften klubbens nye Premier League-sæson i gang.

Inden kampen, blev den tidligere manager i klubben Sir Alex Ferguson interviewet af amerikansk tv, og her var han fuld af flotte gloser om Erik ten Hag.

– Jeg synes, han har gjort et fantastisk stykke arbejde, starter skotten.

– Han har taget teten, hentet sine egne spillere ind, hvilket jeg tror var vigtigt, og hvis han får sin angriber (Rasmus Højlund, red.) klar snart, er det virkelig et godt hold. For det er, hvad de har manglet de sidste par år. En rigtig angriber.

Rasmus Højlund måtte se Manchester Uniteds første kamp i sæsonen fra tribunen, da han døjer med en småskade.

– Resten af holdet er rigtig godt. De har masser af erfaring i både forsvaret og på midten med spillere som Raphael Varane, Christian Eriksen og Casemiro.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Så der er et grundlag, og et grundlag bliver altid fuldendt af din målmand og angriber. Han fik en ny målmand, som er virkelig atletisk, og en angriber i form af Rasmus Højlund, som jeg selvfølgelig håber snart er klar.

Flere medier mener at vide, at Højlund misser de første tre kampe i sæsonen og dermed er klar, når United skal møde Arsenal i fjerde runde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P