3F Superligaen

AGF-direktør efter Bisseck-handel: Vi skal tage nok et skridt op

AGF solgte i sommeren Yann Aurel Bisseck for et beløb på omkring 50 millioner danske kroner. Et spillersalg der vækker glæde på administrationsgangene på Ceres Park, hvor direktør Jacob Nielsen dog samtidig påpeger, at rekordtransferen ikke må komme til at stå alene.

Jacob Nielsen forventer, at AGF kan tage et skridt op efter salget af Yann Bisseck
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF har slået en af de gode rekorder denne sommer.

Klubben solgte sin forsvarsprofil, Yann Aurel Bisseck, til italienske Inter for et rekordbeløb på omkring 50 millioner kroner, og den aarhusianske superligaklub har dermed taget endnu et skridt tilbage til toppen af dansk fodbold.

Vi skal glæde os, og så skal vi fokusere på, at vi skal tage nok et skridt op.

Jacob Nielsen, adm. direktør AGF

– Vi er stolte over salget af Yann Bisseck, og det fortæller noget om, hvor vi er kommet til. Selvfølgelig er vi stolte af det, siger Jacob Nielsen, men peger samtidig på, at der stadig er nogle vigtige skridt at tage for klubben og for sportschef Stig Inge Bjørnebye.

– Men vi skal også videre, for det er et hårdt marked lige nu, hvor lønninger og spillertransfers kun bliver større og større.

Direktøren, der har været i AGF siden 2013, hvor han kom fra Randers FC, taler om resten af topholdene i Superligaen, hvor adskillige spillersalg genererer større indtjening hos konkurrenterne.

FC Midtjylland har netop solgt Gustav Isaksen til Lazio, og i FC Nordsjælland nævnes blandt andre Paris Saint-Germain og Ajax interesseret i Ernest Nuamah, hvor et spillersalg forventes at indbringe et beløb på den anden side af 100 millioner danske kroner.

Derfor er presset på AGF ikke blevet mindre, selvom klubben netop har bogført Bisseck-handlen.

– De klubber, vi gerne vil konkurrere med, som for eksempel F.C. København, FC Midtjylland og FC Nordsjælland laver endnu større spillerhandler, og de får samtidig indtjening via europæisk fodbold. Så vi skal glæde os, og så skal vi fokusere på, at vi skal tage nok et skridt op.

AGF er efter fire kampe nummer fire i Superligaen med syv point. I sidste sæson blev AGF nummer tre og vandt bronzemedaljer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P