Premier League

Officielt: Nedrykket frisparksekspert er tilbage i Premier League

Premier League-fans verden over slipper alligevel ikke for James Ward-Prowse' kælende frisparksfod i den kommende sæson.

James Ward-Prowse Wset Ham Southampton Premier LEague.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

17 frisparksscoringer.

Så mange er det blevet til fra James Ward-Prowse’ enestående frisparksfod i Premier League, inden han med Southampton rykkede ned i The Championship i seneste sæson.

Men fans af Premier League slipper alligevel ikke for den engelske frisparksekspert i denne omgang, da det nu er officielt, at han skifter til West Ham United. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Transferjournalisten Fabrizio Romano mener at vide, at West Ham betaler en samlet pakke på 30 millioner pund – eller 259 millioner kroner – for den 28-årige midtbanespiller.

Ward-Prowse har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2027 i West Ham, hvor han får nummer 7 – et rygnummer som klublegenden Bobby Moore bar i en enkelt sæson i 1965-66.

– Udefraset er det her en klub, som har været i fremgang i en række år nu, og på bagkant af succesen i Conference League sidste sæson kan man mærke, at der virkelig er momentum i klubben. Det er fedt at være en del af, og jeg kan ikke vente på at spille en rolle i de kommende kampe, lyder det fra Ward-Prowse.

Skiftet betyder dermed også, at Ward-Prowse kan fortsætte på det ene frisparksmål, der vil bringe ham op på siden af David Beckham som den spiller med fleste frisparksmål i Premier League nogensinde.

Beckham ligger nemlig på 18 styks, mens Hammers’ nye signing ‘kun’ har scoret 17 af slagsen.

Ward-Prowse har spillet i Southampton hele sin karriere, og står noteret for 410 kampe for de stribede og har leveret 55 mål og 54 oplæg.

Han var anfører og spillede hele kampen, da Southampton i første runde af The Championship slog Sheffield Wednesday 1-2, men i lørdagens 4-4-kamp mod Norwich var han ikke en del af truppen.

Efter en hel opstartssæson i Southampton er Ward-Prowse allerede i spil til kampen mod Chelsea på søndag, hvor det således kan blive til debut foran West Ham-fansene på London Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P