3F Superligaen

Medie: Viste sig godt frem – Club Brügge lurer på AGF-profil

I Club Brügge havde de selv fornøjelsen af at møde ham to gange tidligere på sommeren, og AGF's Mikael Anderson har angiveligt imponeret belgierne.

efter at have mødt ham på banen har Club Brügge nu fået interesse for AGF's islænding Mikael Anderson.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev den dyreste spiller i klubbens historie, da AGF for to år siden købte ham i FC Midtjylland.

Nu kan aarhusianerne vise sig at profitere på de 15 millioner kroner, de angiveligt sendte til Herning-Ikast i august 2021 i bytte for offensivprofilen Mikael Anderson.

I hvert fald skulle den 25-årige islænding allerede inden den nye sæson have tiltrukket sig opmærksomhed fra udlandet, og den interesse er blevet styrket efter AGF’s korte tur ud i Europa.

Ifølge den islandske journalist, Orri Rafn Sigurdarson, er belgiske Club Brügge nemlig i stigende grad interesseret i AGF-profilen, efter de ved selvsyn kunne tage ham i betragtning i de to klubbers indbyrdes møde i Conference League-kvalifikationen tidligere på sommeren.

Mikael Anderson kom ind til de sidste 35 minutter i udekampen i Belgien, mens han fik den første time i 1-0-sejren på hjemmebane en uge senere.

I superligasammenhæng har Anderson startet de seneste tre kampe for Uwe Röslers mandskab, og senest var han kampafgørende i kampen mod Silkeborg, hvor han leverede en fornem assist til Patrick Mortensen og i overtiden udlignede til 2-2 på straffespark.

Forlængelse på vej: Han har AGF i sit DNA

Mikael Anderson er oprindeligt fra Harlev lidt vest for Aarhus, og han fik da også en stor del af sin fodboldopdragelse i sin nuværende klub.

I 2013 skiftede han dog til akademiet i FC Midtjylland, hvorfra han som seniorspiller blev udlejet til både Vendsyssel FF og hollandske Excelsior.

Du kan høre Andersons egen reaktion ovenpå 2-2-kampen mod Silkeborg herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P